Tilmeld en forening 2017-05-31T12:54:33+00:00

Ansøgning om foreningsstøtte

XL-BYG Elling, Læsø og Tårs er alle tre lokalt ejet og drevet. Vi brænder for det lokale og vil derfor gerne støtte gode initiativer i lokale foreninger. Vi støtter tilmeldte foreninger med 1 % af alt køb ekskl. moms på private konti og 0,5 % af alt køb ekskl. moms på erhvervskonti. Ordningen gælder ikke køb i vores Outlet i Elling.

For at kunne modtage støtte skal foreningen være oprettet og godkendt af XL-BYG Elling, Læsø eller Tårs. Der er nogle få krav til foreningen for at kunne blive oprettet – dem kan de se her.

Når først I er oprettet, så er det med at sprede det gode budskab, så I kan få venner og familie til at tildele XL-BYGs støtte til netop jeres forening – jo flere der ønsker, at I skal have støtte, jo højere beløb modtager jeres forening.

Udfyld og send os formularen, så behandler vi din ansøgning snarest muligt og vender tilbage til dig inden for 2-3 arbejdsdage.

Vi er lidt mere large!

10 gode grunde til at vælge os …

Køb ind i Vendsyssels største lokalt ejede tømmerhandel
– du får en række store fordele med i købet:

• Gratis levering af varer fra lager – uanset hvor meget du køber

• Gode råd af brancheuddannede og erfarne medarbejdere

• Stort udvalg til både private og professionelle håndværkere

• Altid stort lager – vi har det meste; resten skaffer vi gerne!

• Snedkeri i Elling til fri afbenyttelse af den kyndige bruger

• Rentefri konto med fordele

• Fair og åben rabatordning

• X-small priser på ca. 500 varer

• Prisgaranti på kampagnevarer

• Lokalt ejet – lokalt engagement!